Informatiebijeenkomsten

Voor het eerst naar de basisschool

Wanneer uw kind 4 jaar is, dan kan het bij ons op school starten. Wij zijn een buurtschool aan de rand van de Jordaan, met twee locaties. Wij hebben 6 kleuterklassen, verspreid over 2 locaties. Op onze school zitten de kinderen van de groepen 1 en 2 bij elkaar. Zo kunnen zij spelenderwijs veel van en met elkaar leren.

Informatiebijeenkomsten

Wij vertellen u graag op welke manier wij op de Dr. Rijk Kramerschool werken. Wij organiseren daarom 8 maal per jaar een informatieochtend. U bent van harte uitgenodigd om langs te komen. De ochtend start om 9u met een presentatie, waarin de directeur vertelt over onze visie op onderwijs en onze pedagogische benadering. Er is dan ook voldoende gelegenheid om de school te zien en vragen te stellen.

Dit schooljaar zijn de informatieochtenden waarop ouders kunnen kennismaken met de school op 13 september, 25 oktober, 13 december, 24 januari, 21 februari, 11 april en 23 mei steeds om 9.00 uur.

Meldt u zich aan voor de informatieochtenden door een mailtje te sturen naar info.rijkkramer@amosonderwijs.nl met daarin uw naam en de datum van de informatieochtend.

Graag tot ziens!