Naschoolse activiteiten

Het schoolkoor

Leerlingen uit groep 5 tot en met 8 die graag zingen, kunnen meedoen met het schoolkoor onder leiding van de muziekleerkracht. Er wordt op de Nassaukade op woensdagmiddag van 12.15 tot 13.00 gewerkt aan een vooral Engelstalig kerstrepertoire. Eind oktober komt het koor voor de eerste keer bijeen en de repetities lopen door tot de kerstvakantie. De kinderkoren treden op tijdens kerstvieringen.

Schaken op school

De school kent al jarenlang een schaakvereniging voor leerlingen. Zo’n 20 keer per jaar wordt er op dinsdagmiddag van 15.00 tot ongeveer 16.00 een clubmiddag gehouden. De contributie hiervoor bedraagt € 65,-.  Er wordt  les gegeven door schaakinstructeurs. Elk jaar doen we ook mee aan toernooien om het individueel en schoolschaakkampioenschap van Amsterdam. Geïnteresseerde kinderen vanaf groep 4 of 5 ontvangen  aan het begin van het schooljaar een aanmeldingsformulier.

Naschoolse activiteiten

Stichting DOCK organiseert samen met de school het naschoolse cursusaanbod.
Bij DOCK kunnen kinderen tegen een inkomensafhankelijke vergoeding hun talenten ontwikkelen, ontdekken wat zij leuk vinden en waar zij goed in zijn. De cursussen worden aangeboden op vier talentgebieden: Kunst & Cultuur, Natuur & Techniek, Communicatie & Media en Sport & Gezondheid.

De activiteiten vinden op school of buiten school plaats. Ouders ontvangen twee keer per jaar een informatiebrochure over het aantrekkelijke aanbod.