Overblijven

Overblijven

De Tussen Schoolse Opvang (overblijf) Sinds het schooljaar 21-22 is de organisatie per locatie anders. DE T.S.O. is een dienst die we als school bieden. In het kader van een pilot (tot februari 2023) huren we deze dienst in voor de locatie VOB bij Brood en Spelen. Kinderen mogen overblijven en mogen dus ook naar huis.  

VOB 
De organisatie van het overblijven is in handen van Brood & Spelen. Deze organisatie heeft veel ervaring met het bieden van TSO. De coördinator van Brood & Spelen is uw contactpersoon voor alles wat met het overblijven te maken heeft. De vervangend coördinator van locatie van Oldenbarneveldtstraat is telefonisch bereikbaar op 06-39118099 of per e-mail via rijkkramer@broodspelen.nl .

De administratie en de financiële afhandeling van het overblijven vindt plaats vanuit het hoofdkantoor te Scherpenzeel. Het kantoor is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur op telefoonnummer 033-2588684 of via info@broodspelen.nl .

Tarieven schooljaar 2022 – 2023 (tot februari):
Inschrijfgeld per gezin:                 €  5,00
Abonnement:                                     €  1,90 per overblijfbeurt  (vaste dagen of flex dagen)
Incidentele opvang:                        €  3,00 per overblijfbeurt  (af en toe overblijf)

Het overblijftarief voor een abonnement is voor schooljaar 2021-2022 en 2022-2023 (februari) door Brood en Spelen vastgesteld op € 2,50. School biedt tijdelijk een overgangscompensatie aan van € 0,60 op een abonnement.

Inschrijven voor de TSO op de VOB kan via de website, www.broodspelen.nl (oranje button, direct inschrijven).

Voor meer info download het volgende formulier: Brood & Spelen

NAS  
Margot Verheul is de coördinator. Zij zorgt voor een rooster met vrijwilligers. Ouders die meedraaien kunnen zich bij haar opgeven. Voor ouders is het een leuke manier om mee te kijken op school terwijl je de school meteen helpt.

De kosten bedragen €1,90 per keer. Betaling vindt vooraf plaats, per maand, per half jaar of per jaar.

Vragen/opmerkingen:      Pietersmargot79@gmail.com

Namens de directie is Kees Entius aanspreekpunt voor de TSO kees.entius@amosonderwijs.nl

 

⇗ Naar hoofdstukoverzicht: Praktische zaken